Magyarország Acer márkaboltjai+36 21 / 345 - 7700
Kosárban lévő termékek

Rendelésed

A kosarad üres!

A legjobb SSD meghajtók 2016-ban

2016. augusztus 26.
A legjobb SSD meghajtók 2016-ban

Egy laptop vásárlásánál is fogós kérdés, hogy olyat válasszunk, amibe SSD került, vagy olyat, ahol egy HDD gondoskodik az adattárolásról. Az SSD drágább ugyan, viszont sokkal gyorsabb, mint – technológiájuknak köszönhetően – a merevlemezek. Általános felhasználásnál is már jelentős a különbség, pl. indításkor, alkalmazások betöltésénél, de bizonyos esetekben alapból fontos lehet, hogy a feladat végrehajtása minél hamarabb megtörténjen.

A kínálat már az SSD-k területén is igen nagy, ezért nem árt tudni, melyek a legjobb ilyen eszközök, hogy könnyebb legyen a választás.

upload/articles/6/549/2_500x400.jpg

A Samsung SSD 850 Pro

Az ára első ránézésre elrettentő lehet, de a Samsung SSD 850 Pro az egyik legjobb SSD ma a piacon. Tulajdonképpen csak ez – vagyis az ára – sorolható fel a negatív oldalon, hiszen ez a solid-state drive nagyon jó teljesítményt nyújt, és igen sok adatot írhatsz rá, mielőtt tönkremenne, vagyis meglehetősen tartós.

A Samsung SSD 850 Pro számos hasznos tulajdonsággal rendelkezik, mint például a titkosítás, vagy a Rapid névre keresztelt teljesítménynövelő technológia. Mindezek mellett ez az első olyan SSD a piacon, amely az innovatív 3D vertikális NAND flash memóriacellákat használja.

upload/articles/6/549/1_500x400.jpg

A Samsung SSD 850 Evo

A listánk második helyén is egy Samsung eszközt találhatsz, mégpedig a Samsung SSD 850 Evót. Ez az SSD egy kicsit olcsóbb, mint a Samsung SSD 850 Pro – webshopunkban egy 250 GB kapacitású ára körülbelül 33.000 forint.

A Samsung SSD 850 Evo szintén jó teljesítményt nyújt, és mindezt gazdaságosan, az viszont a negatív oldalon szerepel, hogy a Samsung Magician szoftver csak a Windows-zal működik. Maga a program arra szolgál, hogy az SSD-t menedzseljük vele, és az eszköz állapotáról is tájékoztatást kapunk a segítségével.

Összességében azt mondhatjuk, hogy a Samsung SSD Evo egy valóban remek kombinációja a teljesítménynek, a kapacitásnak, és az árnak.

upload/articles/6/549/3_500x400.jpg

A Transcend 128 GB SSD

Ha fontos az ár, akkor a Transcend 128 GB kapacitású SSD-jét javasoljuk, ami gyors teljesítményt nyújt barátságos áron, igen hosszú az élettartama, és adattitkosítást is tartalmaz.

A fentieken kívül még számos SSD-t találsz nálunk akár az ár a döntő szempont a választásnál, akár a remek teljesítmény.

Online hitel

Kényelmes és gyors igénylés,
rugalmas konstrukció

Garancia otthonról

Garanciális ügyintézés kényelmesen, gyorsan

Visszavásárlási garancia

Nincs kockázata egy gyors döntésnek. Akár cégeknek is!

Árgarancia

Egyedülálló megoldás, hogy ne érhessen kellemetlenség

1 napos szállítás

Villámgyors kiszállítás, vedd át rendelésed akár már ma!