Magyarország Acer márkaboltjai+36 21 / 345 - 7700
Kosárban lévő termékek

Rendelésed

A kosarad üres!

A legjobb Acer notebookok 2016-ban

2016. július 28.
A legjobb Acer notebookok 2016-ban

A számítástechnika viharos gyorsasággal fejlődik, és hónapról hónapra jönnek ki az új gépek. Néha csak egy kisebb tuningon esik át egy modell, máskor viszont újabb kategóriák születnek, és mivel ilyen mozgalmas ez a piac, nehéz eligazodni, melyik gép a legjobb választás.

Nézzük, hogy 2016-ban mely Acer laptopok érdemelhetik ki a legjobb választás címet, ami talán segít eligazodni a számtalan termék között.

upload/articles/6/540/2_500x400.jpg

Acer Aspire S 13, a legjobb laptop

Több helyen is az Acer Aspire S 13 kerül az első helyre, ha a legjobb Acer laptopról van szó. Az ok pedig nagyon egyszerű – ebben az eszközben minden megvan, amit egy notebooktól várhatunk.

Az Intel Core i5-ös processzor elég erőt biztosít a legbonyolultabb feladatokhoz is, az SSD tárhely pedig gyors, a 256 GB pedig elég nagy ahhoz, hogy elférjen rajta az összes fájlunk és programunk.

Az Acer Aspire S 13 kompakt méretű és könnyű, az üzemideje pedig elég hosszú ahhoz, hogy egész nap kitartson a munkában.

upload/articles/6/540/3_500x400.jpg

A legjobb vétel: Acer Aspire One Cloudbook

Sajnos, a Cloudbookok hozzánk még mindig nem törtek be, pedig igen kedvező vételt jelentenének azok számára, akik egy jó, mégis olcsó notebookra vágynak.

A 14 colos eszközt – sajnálatos módon az Acer kínálatából nagyon hiányzik ez a kijelzőméret a normál laptopoknál – egyrészt az ára teszi vonzóvá, de a könnyű hordozhatóság is az előnyök között említhető. Mivel azonban nálunk nem elérhetőek a Cloudbookok, ezért csak említés szintjén foglalkozunk velük.

upload/articles/6/540/1_500x400.jpg

A legjobb 2 az 1-ben cím az Aspire R15-é

Az Aspire R 15-ről már többször írtunk, de újra és újra felbukkan a különféle összeállításokban, mint a legjobb 2 az 1-ben Acer notebook. Ezt a címet azért érdemli ki ismételten, mert könnyű a kivitele, a kijelző jól adja vissza az élénk színeket, és a teljesítménye is kifejezetten jónak mondható.

A cél, persze, mindig meghatározza az eszközt, és akiknek a fenti laptopok nem jönnek be, kedvére válogathat az Acer internetes áruházában, ahol közel 700 notebook, netbook és hibrid eszköz között böngészhet, hogy megtalálja végre az igazit.

Online hitel

Kényelmes és gyors igénylés,
rugalmas konstrukció

Garancia otthonról

Garanciális ügyintézés kényelmesen, gyorsan

Visszavásárlási garancia

Nincs kockázata egy gyors döntésnek. Akár cégeknek is!

Árgarancia

Egyedülálló megoldás, hogy ne érhessen kellemetlenség

1 napos szállítás

Villámgyors kiszállítás, vedd át rendelésed akár már ma!