Magyarország Acer márkaboltjai+36 21 / 345 - 7700
Kosárban lévő termékek

Rendelésed

A kosarad üres!

40 éves az Acer!

2016. augusztus 19.
40 éves az Acer!

A tajvani számítástechnikai cég az idén ünnepli a negyvenedik születésnapját. Hogy ez soknak számít-e az informatika világában? Azt mondhatjuk, hogy meglehetősen, hiszen az alapítás évében, 1976-ban, a háztartásokban még nemigen voltak asztali pécék – az egyik legkedveltebb kezdeti modell, a Commodore 64 is csak 1982-ben került a piacra.

upload/articles/6/547/2_500x400.jpg

A Multitech még csak 11 embert alkalmazott

Az Acert Multitech néven alapították 1976-ban, és csak 1987-ben kapta meg a ma is ismert nevét, az Acert. Kezdetben mindössze tizenegy alkalmazottal dolgoztak, és elektronikai alkatrészek értékesítésével foglalkoztak a vállalatnál.

upload/articles/6/547/4_500x400.jpg

1981-ben a cég megalkotta a Micro-Professor I. névre keresztelt oktatócsomagot, ami segített megérteni az embereknek, hogyan is működnek a mikroprocesszorok, és azt is, hogyan kell mikroprocesszor-alapú alkalmazásokat tervezni. Érdekesség, hogy a Micro-Professor még ma is létezik, természetesen egy jóval modernebb változatban.

upload/articles/6/547/3_500x400.jpg

1987-ben új korszak kezdődött

1987-ben nem csak a cég neve változott meg, hanem ezzel együtt a célok is, hiszen immár az egész világ meghódítását állították a középpontba. A végeredmény pedig magáért beszélt, hiszen az Acer bekerült a 10 legnagyobb számítógépgyártó közé. A sikert valószínűleg annak a stratégiának köszönhette az Acer, hogy friss, és sokak számára elérhető termékekkel jelent meg a piacon.

1998-ban az Acer újabb lépést tett a nagyobb ismertség felé, hiszen a cég lett a Bangkokban megtartott 13. Ázsiai Játékok IT szponzora, ahol bemutatta ez első számítógép-alapú menedzsment rendszert, elsőként egy nagy sporteseményen.

upload/articles/6/547/1_500x400.jpg

Az Acer ma már az elsők között van

Az Acer ma már a világ egyik legnagyobb számítógépgyártójának számít, és az okostelefonoktól a laptopokig minden területet lefednek a termékei. De a tajvani vállalat nem csak kézbe vehető eszközöket készít, hanem a felhőalapú technológia területén is vezető szerepet tölt be.

Az Acer sikerének több oka is van: egyrészt a vásárlói igények folyamatos figyelése és kielégítése, illetve az „időben a piacon” stratégia, aminek köszönhetően valóban olyan praktikus és designos eszközöket fejleszt a felhasználók számára, amikre szükségük van.

Online hitel

Kényelmes és gyors igénylés,
rugalmas konstrukció

Garancia otthonról

Garanciális ügyintézés kényelmesen, gyorsan

Visszavásárlási garancia

Nincs kockázata egy gyors döntésnek. Akár cégeknek is!

Árgarancia

Egyedülálló megoldás, hogy ne érhessen kellemetlenség

1 napos szállítás

Villámgyors kiszállítás, vedd át rendelésed akár már ma!