Magyarország Acer márkaboltjai+36 21 / 345 - 7700
Kosárban lévő termékek

Rendelésed

A kosarad üres!

3D Predator Monitor az Acertől!

2014. április 24.
Acer Predator GN246HL Gamer monitor!

A napokban kiszivárgott egy új hír hogy hamarosan megérkezik az Acer Monitorok közül egy 3D megjelenítésre alkalmas Predator Gamer monitor. Bizonyára sokak számára ismerős lehet a Predator elnevezés ugyan is így hívják a gyártó által játékra tervezett termékeit aminek fő ismertetője a fekete és narancs színkombinációja, melyet a monitor is magán visel X alakú talpazatán.

Az Acer GN246HL monitorral egyaránt élvezhetjük a családi fotók megjelenítését, a 3D CAD alkalmazásokat, akár 3D orvosi elemzésre is tökéletes, és mivel egy Gamer monitorról van szó így természetesen lenyűgöző látványt és élményt biztosít játék közben. A készülék 24”-os képátmérővel rendelkezik Full HD megjelenítésre képes. Technikai paraméterei is lenyűgözőek 1 ezredmásodperc válaszidő, 144 Hz képfrissítés, fényerősség 350 cd/m², belső hangszóró nincs a monitorban, viszont hangkimenetet kapunk HDMI, D-Sub, DVI jelbemenetek, illetve külső tápegység csatlakozója mellé.

Ez az első olyan LED monitor ami támogatja az Nvidia 3D Lightboost technológiát,  mely az NVIDIA VISION 2 kit-tel még ragyogóbb full HD 3D élményt garantál, PC-ről, DVI-DL kapcsolódással. A technológia kétszer olyan tiszta és élethű 3D képet produkál, mint az egyéb megoldások. Fejlett 3D technológiájának köszönhetően a Predator GN246HL ideális az otthoni szórakoztatáshoz. Opcióként egyszerre több 3D szemüveg is használható, így a játékra kiélezett barátok közös élményeket szerezhetnek, s oszthatnak meg egymással.

Online hitel

Kényelmes és gyors igénylés,
rugalmas konstrukció

Garancia otthonról

Garanciális ügyintézés kényelmesen, gyorsan

Visszavásárlási garancia

Nincs kockázata egy gyors döntésnek. Akár cégeknek is!

Árgarancia

Egyedülálló megoldás, hogy ne érhessen kellemetlenség

1 napos szállítás

Villámgyors kiszállítás, vedd át rendelésed akár már ma!