Magyarország Acer márkaboltjai+36 21 / 345 - 7700
Kosárban lévő termékek

Rendelésed

A kosarad üres!

3 év garancia a Travelmate TimelineX-ekre

2010. augusztus 27.
Nemrégen adtunk hírt arról, miszerint megjelent az üzleti kategóriás Travelmate család TimelineX sorozata. Az Acer az Aspire TimelineX-ekhez hasonlóan egy bevezető promóció keretében felár nélkül biztosít 3 év garanciát a készülékekre.Webshopunkban megtekintheti és meg is rendelheti a Travelmate TimelineX-eket.

Megbízható kezelhetőség

A TravelMate TimelineX sorozat alumínium-magnézium ötvözetből készült, így a borítása tömör, könnyű és strapabíró, míg az Acer DASP (Disk Anti-Shock Protection) elszigeteli a notebook merevlemezét a napi mobil használat viszontagságaitól. Második védelmi vonalként, az Acer Backup Manager automatikus biztonsági másolatokat készít, hogy minden fontos anyagról legyen egy másolat egy lemezen, valamint az eRecovery Management bármikor képes visszaállítani a rendszert eredeti állapotára. Továbbá található még rajta egy csatlakozó az opcionális Acer EasyPort IV port replicator felé, mely nagyszerű bővítési lehetőségeket és kényelmes kábel elrendezést kínál.

Kiváló teljesítmény

Intel® Core™ processzor biztosítja az erőt, hogy Ön növelhesse termelékenységét. Fejlett NVIDIA® GeForce® grafika jeleníti meg a lehető legjobb látványt, hogy Ön professzionális prezentációkat készíthessen, míg a nagyfelbontású, tükröződés-mentes kijelzők (11,6”; 13,3”; 14.0”; 15,6”) kiválóan alkalmasak irodai dokumentumok olvasására. Választhat a 3G (opcionális), Wi-Fi®, Gigabit Ethernet és Bluetooth® között, hogy hogyan maradjon kapcsolatban fontos partnereivel. Valamint a minőségi videó-konferencia terén értékelni fogja az 1,3 MP Acer Crystal Eye webkamerát és mikrofont. A nagyjából 1" vékony, pehelysúlyú TravelMate TimelineX képes 8 órán keresztül működni akkumulátorról, így tökéletes az utak harcosai számára.


upload/articles/1/83/1_500x400.jpgupload/articles/1/83/2_500x400.jpg


Iparág-vezető biztonság

Az Acer Bio-Protection megoldás (opcionális) csúcstechnológiás biometrikus ujjlenyomat-olvasót használ annak érdekében, hogy a rendszerhez való hozzáférés biztonságos, a jelszó egyetlen mozdulattal megadható, és a biztonság ipari szintű legyen. Továbbá az Acer MasterLaunch révén egyetlen ujj lehúzással elindítható a leggyakrabban használt alkalmazások közül nyolc.


Környezetbarát platform

Megnyugtatjuk, hogy a 100% higany-mentes TravelMate TimelineX annyira környezetbarát, hogy megfelel az RoHS, WEEE és ENERGY STAR® szabványoknak is. Továbbá az Acer PowerSmart Manager használatával Ön akár 66%-kal növelheti energia-megtakarítását, miközben a notebook csatlakoztatva van az áram hálózatra és alvó üzemmódban van.


Az alábbi linkekre kattintva pedig a teljes termékpalettát átböngészheti, és azonnal meg is rendelheti.

11,6"
13,3"
TM8372
14"
TM8472
15,6"
TM8572

Online hitel

Kényelmes és gyors igénylés,
rugalmas konstrukció

Garancia otthonról

Garanciális ügyintézés kényelmesen, gyorsan

Visszavásárlási garancia

Nincs kockázata egy gyors döntésnek. Akár cégeknek is!

Árgarancia

Egyedülálló megoldás, hogy ne érhessen kellemetlenség

1 napos szállítás

Villámgyors kiszállítás, vedd át rendelésed akár már ma!