Magyarország Acer márkaboltjai+36 21 / 345 - 7700
Kosárban lévő termékek

Rendelésed

A kosarad üres!

2 in 1 notebookok – Rugalmasan divatosak

2015. május 06.
2 in 1 notebookok – Rugalmasan divatosak

Az április igazán mozgalmas hónap volt a tajvani gyártó számára, ugyanis New York-i sajtótájékoztatóján közel negyven terméket mutatott be a szakújságírók számára. A számos innovációt és új designt felvonultató mustrán többek között az Acer Aspire Switch 10E (SW3-013) és Switch 10 (SW5-015) „kettő az egyben” notebookok is terítékre kerültek – mindkét modell többfunkciós, azaz kedvünk szerint használhatjuk őket tabletként, noteszgépként, de akár sátorként is.

upload/articles/4/394/1_500x400.jpg

A két modell további közös jellemzője, hogy Windows 8.1 operációs rendszerrel telepítettek, ugyanakkor a fejlesztők a jövőre is gondoltak – az eszköz tulajdonosai ingyenesen juthatnak majd hozzá a Windows 10 frissítéshez, amikor az új verzió elérhető lesz.

Hosszú üzemidő, rugalmas felhasználás

Az Aspire Switch 10 sorozat sokoldalú felhasználására jellemző, hogy egyformán alkalmasak családok számára otthoni környezetbe, de a hosszú üzemidejüknek köszönhetően – az akkumulátorok akár tizenkét órán át is kitartanak – munkához és tanuláshoz is ideálisak. A vékony, könnyű és stílusos gépeket magunkkal vihetjük szinte bárhová, pillanatok alatt átalakíthatjuk a szükségleteinknek megfelelően, és a Corning Gorilla Glass-nak hála a sérüléseknek, karcolásoknak is remekül ellenállnak.

A 10,1 colos IPS kijelző páratlan vizuális élményt biztosít, a megfelelő teljesítményről pedig az Intel Atom quad core processzor gondoskodik.

upload/articles/4/394/2_500x400.jpg

A „piros pontos” Switch 10E

A Red Dot győztes Switch 10E hat bámulatos színben kerül a piacra, igazán stílusos mintázattal. A 2 megapixeles első és hátsó kamera különösen nagy mozgásteret és rugalmasságot biztosít a felhasználók számára, míg az 1280x800 pixeles HD érintőképernyő tiszta és élénk színeivel, valamint a 10 pontos multi-touch funkcióval nyűgözi le a tulajdonosát.

A mindössze 630 grammos eszköz a billentyűzettel együtt sem nyom többet 1,28 kilogrammnál, így akárhová is is indulunk, egy egyszerű mozdulattal a táskánkba dobhatjuk, és szinte észre sem vesszük, hogy velünk van. Beülhetünk vele egy kávézóba, de az Acer LumiFlex technológiája azt is lehetővé teszi, hogy a szabadban is gond nélkül használhassuk.

Online hitel

Kényelmes és gyors igénylés,
rugalmas konstrukció

Garancia otthonról

Garanciális ügyintézés kényelmesen, gyorsan

Visszavásárlási garancia

Nincs kockázata egy gyors döntésnek. Akár cégeknek is!

Árgarancia

Egyedülálló megoldás, hogy ne érhessen kellemetlenség

1 napos szállítás

Villámgyors kiszállítás, vedd át rendelésed akár már ma!