Magyarország Acer márkaboltjai+36 21 / 345 - 7700
Kosárban lévő termékek

Rendelésed

A kosarad üres!

„Best of Show” díj a Predator notebookoknak

2015. szeptember 28.
„Best of Show” díj a Predator notebookoknak

A játékosokat igencsak elkényezteti a tajvani Acer, méghozzá nem is akármilyen eszközökkel. Ezúttal két Predator notebook, az új Predator 15 és 17 kapott díjat a Berlinben megtartott IFA informatikai kiállításon, méghozzá a „Top Tech of IFA 2015” kategóriában.

upload/articles/5/441/3_500x400.jpg

Keep it cool, vagyis hűtés felsőfokon

Mielőtt a technikai paraméterekbe belemennénk, érdemes az új Predatorok egyik praktikus tulajdonságát kiemelni. Amikor egy gép nagy teljesítményen működik, akkor a hűtés sokszor okoz gondot, és megesik, hogy az eszköz túlhevül, ami bizony komoly problémákhoz vezethet.

A FrostCore technológiának, vagyis a hármas ventilátorrendszernek köszönhetően a Predator notebookok hűtése szinte tökéletes, így a gépek csendesen futnak, és hidegek maradnak, mint a jég – a cég állítása szerint legalábbis. Minderről pedig a cserélhető Cooler Master modul gondoskodik, amely az intenzív játék alatt a megfelelő hűtést biztosítja.

upload/articles/5/441/1_500x400.jpg

 

Extrém teljesítmény az extrém külső mögött

A Predator sorozat erőteljes designja mögött igazán impozáns teljesítmény rejtőzik, mind a Predator 15, mind pedig a 17 esetében. A hatodik generációs Intel Core i7-6700HQ processzor, és az NVIDIA GeForce GTX980M videokártya – ami azonban csak bizonyos modellekhez jár –, a garancia arra, hogy maradéktalanul élvezhessük a játék minden egyes pillanatát.

Ha már a hihetetlen teljesítményekről beszélünk, akkor az 512 GB-os SSD-ről is meg kell emlékezni, ami egy 10 GB-os film 4 másodpercen belül történő átvitelére képes, az USB 3.1 Type-C támogatással pedig villámgyorsan tölthetünk le bármit – akár egy mozit, akár zenét.

upload/articles/5/441/2_500x400.jpg

Amikor minden másodperc számít

A Predator sorozat fejlesztésénél az Acer mérnökei azt az egyszerű tényt tartották szem előtt, hogy egy játék során a győzelem sokszor pusztán egy villanásnyi időn múlik. Éppen azért alkották meg úgy a gépeket, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsák mind látványban a Full HD vagy 4K kijelzőkön keresztül, mind pedig hangban a SoundPound technológia alkalmazásával.

upload/articles/5/441/4_500x400.jpg

Online hitel

Kényelmes és gyors igénylés,
rugalmas konstrukció

Garancia otthonról

Garanciális ügyintézés kényelmesen, gyorsan

Visszavásárlási garancia

Nincs kockázata egy gyors döntésnek. Akár cégeknek is!

Árgarancia

Egyedülálló megoldás, hogy ne érhessen kellemetlenség

1 napos szállítás

Villámgyors kiszállítás, vedd át rendelésed akár már ma!