Magyarország Acer márkaboltjai+36 21 / 345 - 7700
Kosárban lévő termékek

Rendelésed

A kosarad üres!

Hírek

Hamarosan debütál az Acer Swift Edge 16 és az Acer Swift Go 14!

2024.03.05.Az Acer február 21.-én Tajpejben bejelentette az Acer Swift Edge 16 és Acer Swift Go 14 laptopok új modelljeit, amelyek ötvözik a mesterséges intelligencia teljesítményét és az innovatív funkciókat stílusos vékony és könnyű eszközökben. A Swift termékcsalád legújabb kiegészítései AMD Ryzen™ 8040 sorozatú processzorokat tartalmaznak, akár AMD Radeon™ 780M grafikus kártyával és Ryzen AI-vel felszerelve a sokoldalú teljesítmény és az Acer mesterséges intelligencia által vezérelt képességeinek támogatása érdekében, mint például az Acer PurifiedVoice™, Az Acer PurfiedView™ és az új Acer LiveArt képszerkesztő funkció.

Milyen kijelző technikával dolgozik az Acer a laptopjainál?

2024.02.15.Rengeteg tesztelés és véglegesítés előzi meg az újabb laptopok megjelenését és az egyik legnagyobb figyelmet a kijelzők kapják. Hiszen ez az elsődleges felület ahol a felhasználó minden munkafolyamátnál használatba vesz és ennek kiválósága kritikus pont tud lenni a vásárlás során is. De az, hogyan áll össze egy kijelző és milyen technóligával dolgozik az Acer egy kevésbé ismert témakör, ezért most úgy gondoltuk bemutatjuk ezt.

Érkeznek az Acer Nitro AMD Radeon RX videókártyák!

2024.02.09.Korábban már irtunk a Predator Bifrost AMD Radeon RX 7800 XT OC grafikus kártya kapcsán, most folytatjuk két másik kártya bemutatásával cikksorozatunkat!

Érkezik a díjnyertes Predator Triton 17 X, a jelenlegi laptopok egyik legerősebb hardverével!

2024.02.05.A Predator Triton 17 X, valóban egy olyan bestia aminek jelenlegi hardver tudása a lehető legerősebb gamer laptoppá avanzsálja a piacon. Összeszedtünk mindent amit érdemes tudni róla!

Bemutatkozik az Acer mesterséges intelligenciával vezérelt kerékpárja!

2024.02.02.Egy MI által vezérelt intelligens kerékpár olyan városlakók számára, akik szeretnék megkönnyíteni az utazásaikat.

Szintlépés a VGA piacon, bővül az Acer videókártya kínálata!

2024.01.23.A Predator BiFrost AMD Radeon RX 7800 XT OC grafikus kártya ötvözi az AMD RDNA 3 chiplet kiválóságát és az Acer legújabb technológiai fejlesztéseit. A PCIe 4.0 és a kettős PCIe 8-PIN csatlakozók révén a játékosok jelentős teljesítmény- és hatékonyságugrásokra számíthatnak. A hatalmas, 16 GB-os GDDR6 memóriával és 624 Gbps sávszélességgel rendelkező Predator BiFrost AMD Radeon RX 7800 XT OC grafikus kártya villámgyors feldolgozást és vizuális hűséget biztosít minden képkockában!

Egy PC, ami mindenhol elfér – Bemutatjuk a Revo Box-ot!

2023.10.26.Fedezd fel az Acer újragondolt, továbbfejlesztett mini PC-jét, ami sokoldalúsága és kompaktsága mellett tökéletesen illeszkedik otthona bármelyik helyiségébe.

Az eddigi legerősebb Predator laptop

2023.10.20.Az Acer PREDATOR TRITON 17X belsejében a jelenlegi laptopok egyik legerősebb hardvere bújik meg. A sötét fekete, CNC-marású vázban kapható nagy teljesítményű i9 gamer gyöngyszem bármilyen feladatot, játékot vagy rendert képes kezelni.

"Aspire Vero Csereakció" átadás

2023.09.15.Az Acer és az Acershop mindig is szem előtt tartotta a környezettudatosságot és a fenntartható technológiai megoldásokat. Éppen ezért az idei „Acer Aspire Vero Csereakció” keretében vásárlóink behozhatták régi, elavult esetleg nem működő laptopjaikat, amelyekért cserébe egy 10%-os kupont kaptak az Acer környezetbarát anyaghasználatú és gyártástechnológiájú Aspire Vero laptopjára.

Acer Connect Vero W6m: A Környezetbarát Wi-Fi 6E Mesh Router

2023.09.08.Az Acer Connect Vero W6m Wi-Fi 6E olyan egyedi funkciókkal rendelkezik, amelyek nem csak a felhasználók online élményét növelik, hanem az újrahasznosítás és az energiahatékonyság szellemében is hozzá járulnak a Föld megóvásához.

Online hitel

Kényelmes és gyors igénylés,
rugalmas konstrukció

Garancia otthonról

Garanciális ügyintézés kényelmesen, gyorsan

Visszavásárlási garancia

Nincs kockázata egy gyors döntésnek. Akár cégeknek is!

Árgarancia

Egyedülálló megoldás, hogy ne érhessen kellemetlenség

1 napos szállítás

Villámgyors kiszállítás, vedd át rendelésed akár már ma!