Árgarancia

Árgarancia

Bizonyára Önt is elégedetlen lenne, ha egy webáruházban való vásárlást követően néhány nappal azt tapasztalná, hogy az Ön által megvásárolt termék olcsóbban szerepel, mint ahogyan Ön ahhoz hozzájutott.

Az Acer.shop.hu ettől a kellemetlenségtől igyekszik vásárlóit megóvni.

Biztosítjuk arról, hogy az Ön által vásárolt termék esetén nem fogja ilyen kellemetlenség érni, ezért minden vásárlás esetében Árgaranciát vállalunk!

Amennyiben a vásárlást követő 8 napon belül az Ön által megvásárolt termék kedvezőbb áron jelenik meg a weboldalunkon - akár normál áras, akár akciós ajánlat keretében -, úgy az Ön által kifizetett és az új, alacsonyabb ár közötti különbözet teljes összegét levásárolhatja, bármilyen raktári készleten lévő termékre!

Példa: Ön egy Acer laptopot vásárol 200.000 Ft-ért, majd nyolc nap múlva tapasztalja, hogy az Önével azonos termék ára 160 000 Ft-ba kerül. Ezen esetben az Ön által kiválasztott bármilyen raktáron lévő termék rendelése esetén 40.000 Ft-tal kevesebbet kell kifizetnie. Ha a kiválasztott termék - pl. egy Acer monitor - ennyibe kerül, akkor Ön ingyen megkapja a terméket!


Az Árgarancia érvényesítésének feltételei:

  • Az Árgarancia csak a Notebook BP Kft. által üzemeltetett acer.shop.hu és annak aloldalain elhelyezett termékek vételárának csökkenésére vonatkozik.
  • Az Árgarancia csak a pénzügyileg már teljesített termékek esetén érényesíthető.
  • Az Árgarancia alapján biztosított jóváírt összeg levásárlására a jogosultság visszaigazolásától számított 30 naptári nap áll rendelkezésre.
  • Az Árgarancia alapján biztosított jóváírt összeg egyszeri alkalommal vásárolható le.
  • Az Árgarancia alapján biztosított jóváírt összeg egy részletben vásárolható le.
  • Az Árgarancia alapján biztosított jóváírt összeg készpénzre nem váltható át.
  • Az Árgarancia alapján biztosított jóváírt összeg keretében vásárolt termék vásárlója ugyanaz a természetes vagy jogi személy lehet, aki a kedvezményt biztosító terméket megvásárolta.
  • A több termékből álló un. csomagajánlatok részét képező ajándék eszközökre és kiegészítőkre, szolgáltatásokra, valamint egyedi, nem nyilvános ajánlat keretében történő ajánlattételben szereplő árak esetében az Árgarancia nem érvényesíthető.
  • Az Árgaranciára való igényét a vásárlónak kell jeleznie.

Amennyiben úgy ítéli meg, hogy jogosult az Árgarancia érvényesítésére, küldje el ügyfélszolgálatunk számára az Ön által vásárolt termék azonosító számát és a vásárlást igazoló számla sorszámát.


acer szponzoráció

Az acer események, csapatok kiemelt támogatója