Ár: rendezem ár szerint növekvő sorrendben rendezem ár szerint csökkenő sorrendben Népszerű: rendezem népszerűség szerint

Egerek

Microsoft Sculpt Ergonomic Desktop Vezeték nélküli billentyűzet + BlueTrack™ egér - Egerek

Microsoft Sculpt Ergonomic Desktop Vezeték nélküli billentyűzet + BlueTrack™ egér
Korszerű ergonomikus kivitel

A Sculpt Ergonomic Desktop korszerű ergonómiai elvekre épül. Kettéosztott billentyűzetelrendezése ellazult helyzetben tartja a csuklót és az alkart, párnázott tenyértámasza megemeli a csuklót. A billentyűzet emelt középső részének köszönhetően csökken és korrigálódik a csukló kifordítása, amely fájdalmat okozhat, és csökkentheti a mozgásképességet.

Valódi kényelem a tartós munkaképességért

A Sculpt Ergonomic Desktop a hatékony munkavégzést és a kivételes ergonómiát szem előtt tartva készült. Kényelmes számítógép-használatot tesz lehetővé, így a múlté lesz minden olyan stressz, feszültség és kényelmetlenség, amelyet a korábban használt billentyűzetek és egerek okoztak.

Minden a szögtől függ

A természetes íves billentyűzetelrendezés az ujjbegyek görbületét követi, természetesebb gépelésre ad módot. A billentyűzet visszafelé billentett kivitele olyan szöget eredményez, amely egyenes, természetes csuklótartáshoz vezet. Az egér alakja a csukló maximális kényelmét szolgálja A Windows gombbal pedig egyetlen kattintással megjeleníthető a Windows 8 kezdőképernyője.

Ez a termékünk az Egerek termékcsoportba tartozik!

32.990 Ft

MOU GENIUS Traveller 6000Z WLESS fekete egér - Egerek

MOU GENIUS Traveller 6000Z WLESS fekete egér
A 2,4 GHz-es rádiófrekvencia minimalizálja az interferenciát, miközben Ön élvezheti a vezeték nélküli szabadság kényelmét. Nincs szükség illesztőprogramra. A nagy teljesítményű 1200 dpi optikai motor kiváló kurzorvezérlést biztosít.

Ez a termékünk az Egerek termékcsoportba tartozik!

2.991 Ft

Microsoft Sculpt Comfort Mouse - BlueTrack™ - Bluetooth - Fekete Vezeték nélküli egér - Egerek

Microsoft Sculpt Comfort Mouse - BlueTrack™ - Bluetooth - Fekete Vezeték nélküli egér
A legjobb Windows-egér

A Sculpt Comfort Mouse egér kék Windows érintősávja forradalmasítja a hardver és a szoftver közti kapcsolatot, gyorsan és egyszerűen elérhetők vele a Windows 8 leggyakrabban használt funkciói. Gyorsan előhozhatja a kezdőképernyőt, és hamarabb elérheti az alkalmazásokat. Az elegáns kék csík közepét megnyomva átválthat az aktuális alkalmazás és a kezdőképernyő között. A kék csíkon felfelé pöccintve pedig a nyitott alkalmazások között lépegethet, lefelé pöccintve megjeleníthet minden nyitott alkalmazást, és kiválaszthatja azt, amelyiket szeretné.

A Windows érintősáv egyszerű és gyors működésével pontos, erőfeszítést nem igénylő vezérléssel végezheti el dolgait. Ehhez párosul még a Sculpt Comfort Mouse tetszetős, modern kivitele és funkcióinak széles köre, így ez az egér tökéletesen egészíti ki a Windows 8 nyújtotta élményt.

Bluetooth-csatlakozással működik, így egyszerűen párosítható számítógéphez és táblagéphez, nem kell sem kábelekkel, sem adóvevőkkel vesződni. A lényegét alkotó BlueTrack Technology gyakorlatilag minden felületen működik. A jobb hüvelykujj számára kialakított mélyedésnek és a billenő görgetőkeréknek köszönhetően kényelmesen görgethet jobbra, balra, lefelé és felfelé.

Ez a termékünk az Egerek termékcsoportba tartozik!

11.989 Ft

Microsoft Bluetooth® Mobile Mouse 3600 - vezeték nélküli egér Piros - Egerek

Microsoft Bluetooth® Mobile Mouse 3600 - vezeték nélküli egér Piros
Értékelni fogod a Bluetooth® Mobile Mouse 3600 kényelmét és mobilitását. Használd bárhol, akár egy durva parki padon vagy a nappali szőnyegjén, köszönhetően a Microsoft BlueTrack technológiának. Nincs szükség vevőegységre vagy kábelekre. Élvezd az akár tizenkét hónapos elem élettartamot. Egy beépített indikátor jelzi, ha ideje cserélni.szőnyegen vagy egy durva megmunkálású asztallapon is. Akár 10 méterről is képes a számítógép vezeték nélküli vezérlésére.

Ez a termékünk az Egerek termékcsoportba tartozik!

9.990 Ft

A4-Tech Bloody V7M Multi-Core GUN3 Gamer Optikai USB - Egerek

A4-Tech Bloody V7M Multi-Core GUN3 Gamer Optikai USB
Játékosok figyelmébe ajánljuk az A4 Tech vörös kézzel jelölt Bloody termékeit, melyek kedvező ár mellett kínálnak korrekt teljesítményt.

A V7M egeret jobb kézhez igazították, nem kevesebb mint nyolc programozható gombja van, melyek közül hármat a görgő mögé tettek.

Az egér kényelmesen illeszkedik a tenyérbe és az ergonómiai kialakítása nagyon jó, roppant kényelmes a használata. Az egér tetején a már említett 3 gombot (Intelligent 3 Core) kedvünk szerint programozhatunk a mellékelt szoftver segítségével, annak függvényében , hogy épp mit csinálunk a gépen. Alap beállításon az egér vörös fényárban úszik, az alsó részén (ahol a logó található), pedig szépen pulzál a vörös fény. A világítás ki be kapcsolható, és beállítástól függően változtatható. Amennyiben saját beállítással játszunk, akkor az egér teteje zöld színben fog világítani, így értesítve minket arról, hogy más beállításokkal léptünk a harcmezőre.

Súlya 143 gramm, Érzékelője optikai, 3200 dpi maximális felbontással, a különböző beállításokat pedig fedélzeti memóriában tárolja

A kábelhossza 1.8m és a kialakítása is nagyon erős. Ahogy a képen is látható "cipőfűző" stílusú anyaggal van bevonva, ami garantálja, hogy a kábel nem törik meg, vagy szakad el. A csatlakozási pontok is erősen vannak rögzítve, nem kell tartanunk tőle, hogy hosszabb távon esetleg felmondja a szolgálatot.

Ez a termékünk az Egerek termékcsoportba tartozik!

6.989 Ft