Magyarország acer márkaboltjai
Budapesten és Miskolcon
BELÉPÉS
Belépés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Ár: rendezem ár szerint növekvő sorrendben rendezem ár szerint csökkenő sorrendben

Egerek

Microsoft Arc Mouse Összehajtható vezeték nélküli egér Fekete - Egerek

Microsoft Arc Mouse Összehajtható vezeték nélküli egér Fekete
Ez a hordozható egér a kényelem és az elegáns külső együttesét nyújtja. A pontos és precíz lézeres követésnek köszönhetően problémamentesen navigálhat a görgetőkerékkel és a négy gombbal, melyből egy testreszabható. Felejtse el a hagyományos egerek zavaró kábelét, és élvezze az apró USB-adóvevő előnyeit, amely a számítógéptől akár 10 méterről is lehetővé teszi a görgetést, a rámutatást és a kattintást. Amikor végzett, csak hajtsa laposra az egeret, majd csúsztassa be a zsebébe vagy a táskájába, akár egy mobiltelefont.

Ez a termékünk az Egerek termékcsoportba tartozik!

12.990 Ft

Acer Vezeték nélküli egér O50 Wireless Optical Mouse - Fekete - Egerek

Acer Vezeték nélküli egér O50 Wireless Optical Mouse - Fekete
Az Acer Wireless Optical Mouse ideális kiegészítője lehet az Acer Aspire lapotpoknak. Könnyű használhatósággal és kellemes ergonómikus kialakítással rendelkezik. A micro vevőegység elrejthető az egér belsejében, vagy akár a készüléke USB portjában is maradhat - szállítása így könnyen és egyszerűen megoldható a kisméretű notebookja mellett.

Ez a termékünk az Egerek termékcsoportba tartozik!

4.990 Ft

Microsoft Wireless Mobile 1850 Vezeték Nélküli Optikai egér Piros - Egerek

Microsoft Wireless Mobile 1850 Vezeték Nélküli Optikai egér Piros
A Wireless Mobile Mouse 1850 az utazó életformára készült: vezeték nélküli kötetlenséget biztosít, adóvevője magában az egérben tárolható, így nagyfokú mobilitást tesz lehetővé. Mindkét kézzel jól használható, görgetőkereke megkönnyíti a navigációt, tehát ez az egér ideálisan szolgálja a korszerű, mobil életformát.

Ez a termékünk az Egerek termékcsoportba tartozik!

4.990 Ft

Trust GXT 25 Gamer egér 3500 dpi - Egerek

Trust GXT 25 Gamer egér 3500 dpi
A Trust GXT 25 egér játékosoknak a hosszú játékokra tervezve. A pontos célzástól egy lövöldözős játékban a seregek gyors irányításáig egy stratégiai játékban: a GXT 25 egér játékosoknak bármilyen helyzetet megold.

Kényelmes fogás a hosszú játszmák alatt

A Trust GXT 25 egér játékosoknak ergonomikus kialakítású, amely ideálissá teszi a kényelmes használatát még a hosszú játékok során is. Továbbá játékosoknak készült egér az oldalain gumiborítást kapott, hogy hosszú távon is biztos legyen az optimális fogás.

Dupla tüzelő gomb

A GXT 25 dupla tüzelő gombjának köszönhetően az nem lesz Önnél gyorsab ellenfél. Használja ezt a gombot a játék során és nem egyszer, de rögtön kétszer lőhet. Könnyedén elbánhat ellenfeleivel és a győzelem esélyei megduplázódnak.

Pontosság

A GXT 25 egér játékosoknak egy precíziós, 800 DPI és 2000 DPI között állítható optikai érzékelővel van felszerelve. Játék közben használja a DPI váltó gombot, hogy egyszerűen egy másik sebességre váltson, ez lehetővé teszi, hogy könnyen alkalmazkodjon bármilyen helyzethez.

Funkciók:

· Oldalsó gumiborítás az optimális fogás érdekében;
· Kényelmes dupla tüzelés egyetlen kattintással;
· Ergonomikus kialakítás;
· 7 gomb;
· 600-1200-1800-2000 DPI kapcsoló;
· Precíz optikai érzékelő.
· Windows 8, 7, Vista és XP kompatibilis;
· Nincs szükség további szoftverre, egyszerűen csatlakoztassa USB-n keresztül és játsszon.

Ez a termékünk az Egerek termékcsoportba tartozik!

4.689 Ft

Microsoft Mobile Mouse 3500 - BlueTrack™ - Limited Edition Artist Series - Linn Olofsdotter Vezeték nélküli egér - Egerek

Microsoft Mobile Mouse 3500 - BlueTrack™ - Limited Edition Artist Series - Linn Olofsdotter Vezeték nélküli egér
Válassza a stílusához illő művészi kivitelt. A Microsoft és a világ különböző részein dolgozó neves művészek közösen készítették ezeket a páratlan egereket.

Akár 5 méterre is elmehet a számítógéptől, és még mindig megbízhatóan vezérelheti vezeték nélkül. Amikor ideje csomagolni, ne feledkezzen meg a szinte észrevehetetlenül kicsi adóvevőről sem! Benne hagyhatja a számítógép USB-portjában, de az egér alsó részében is elhelyezheti, ha útra kel. Akár 8 hónapig is használhatja az egeret elemcsere nélkül, a kényelmes ki-be kapcsolóval pedig energiát takaríthat meg.

A BlueTrack Technology használó egerek teljesítménye felülmúlja lézeres és optikai társaikét, kivételes követési pontosságot tesz lehetővé. Szinte bármilyen felületen használhatók, akár egy kempingasztalon, nappalija padlóján, egy várótermi szék karfáján vagy éppen saját nadrágszárán is dolgozhat. A titok az egér aljából sugárzó kék fény fénysugarának átmérője négyszerese az átlagos lézeres egerek lézersugaráénak, így szinte mindenhol precíz görgetést, rámutatást és kattintást tesz lehetővé.

Ez a termékünk az Egerek termékcsoportba tartozik!

7.490 Ft