Magyarország acer márkaboltjai
Budapesten és Miskolcon
BELÉPÉS
Belépés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Ár: rendezem ár szerint növekvő sorrendben rendezem ár szerint csökkenő sorrendben

Egerek

Acer Vezeték nélküli egér O50 Wireless Optical Mouse - Fekete - Egerek

Acer Vezeték nélküli egér O50 Wireless Optical Mouse - Fekete
Az Acer Wireless Optical Mouse ideális kiegészítője lehet az Acer Aspire lapotpoknak. Könnyű használhatósággal és kellemes ergonómikus kialakítással rendelkezik. A micro vevőegység elrejthető az egér belsejében, vagy akár a készüléke USB portjában is maradhat - szállítása így könnyen és egyszerűen megoldható a kisméretű notebookja mellett.

Ez a termékünk az Egerek termékcsoportba tartozik!

4.990 Ft

Logitech Wireless Mouse M175 - Fekete - Egerek

Logitech Wireless Mouse M175 - Fekete
Elfelejtheti a bonyolult ujjmozdulatokat az érintőpad korlátozott méretű felületén. A vezeték nélküli egeret szinte bárhol használhatja, ahol csak szeretné.

A Logitech M175 egér lehetővé teszi a hordozható számítógép természetes és egyszerű vezérlését – precíz és finom mozgáskövetést, könnyű szövegkijelölést, valamint egyszerű görgetést kínál.

Ez a termékünk az Egerek termékcsoportba tartozik!

4.590 Ft

Microsoft Vezeték Nélküli egér Sculpt Mobile Mouse - BlueTrack™ - Kék - Egerek

Microsoft Vezeték Nélküli egér Sculpt Mobile Mouse - BlueTrack™ - Kék
Akár bemutatót szerkeszt, akár az interneten tart kapcsolatot a barátaival, a Sculpt Mobile Mouse kényelmes és ismerős társa lesz modern, sok utazással járó életében. Kompakt kivitele és a szinte minden felületen működő BlueTrack Technology révén ideális eszköz az irodában és úton is. Ezzel a vezeték nélkül, mini USB-csatlakozóval működő egérrel nem kell kábelgubanccal bajlódnia az íróasztalán vagy a szobájában.

A Sculpt Mobile Mouse hagyományos formájával és négyirányú görgetőkerekével mindkét kézzel egyszerűen működtethető. A kereket oldalirányban megbillentve vízszintesen görgethet, mozoghat a kezdőképernyőn, illetve könnyen kezelheti a széles dokumentumokat.

A BlueTrack Technology használó egerek teljesítménye felülmúlja lézeres és optikai társaikét, kivételes követési pontosságot tesz lehetővé. Szinte bármilyen felületen használhatók, akár egy kempingasztalon, nappalija padlóján, egy várótermi szék karfáján vagy éppen saját nadrágszárán is dolgozhat. A titok az egér aljából sugárzó kék fény fénysugarának átmérője négyszerese az átlagos lézeres egerek lézersugaráénak, így szinte mindenhol precíz görgetést, rámutatást és kattintást tesz lehetővé.

Ez a termékünk az Egerek termékcsoportba tartozik!

7.490 Ft

Amarina Vezetékes egér Mini Souris USB - Kék - Egerek

Amarina Vezetékes egér Mini Souris USB - Kék
Különleges "lapos" egér

Ez a termékünk az Egerek termékcsoportba tartozik!

1.300 Ft

MOU GENIUS Traveller 6000Z WLESS fekete egér - Egerek

MOU GENIUS Traveller 6000Z WLESS fekete egér
A 2,4 GHz-es rádiófrekvencia minimalizálja az interferenciát, miközben Ön élvezheti a vezeték nélküli szabadság kényelmét. Nincs szükség illesztőprogramra. A nagy teljesítményű 1000 dpi optikai motor kiváló kurzorvezérlést biztosít.

Ez a termékünk az Egerek termékcsoportba tartozik!

2.991 Ft