Ár: rendezem ár szerint növekvő sorrendben rendezem ár szerint csökkenő sorrendben Népszerű: rendezem népszerűség szerint

Egerek

Genius Micro Traveler mini egér - Fekete - Egerek

Genius Micro Traveler mini egér - Fekete
A Micro Traveler korszerű 1200 dpi optikai érzékelővel rendelkezik, és hihetetlenül pontos nyomkövetést tesz lehetővé, így hatékonyan böngészheti dokumentumait, valamint az internetet. A mindössze 74 mm-es méretnek, a visszahúzható kábelnek, valamint a könnyű súlynak köszönhetően az eszköz sokkal kényelmesebben használható mint a notebook érintőfelülete.

Ez a termékünk az Egerek termékcsoportba tartozik!

2.190 Ft

Microsoft Arc Mouse Összehajtható vezeték nélküli egér Fekete - Egerek

Microsoft Arc Mouse Összehajtható vezeték nélküli egér Fekete
Ez a hordozható egér a kényelem és az elegáns külső együttesét nyújtja. A pontos és precíz lézeres követésnek köszönhetően problémamentesen navigálhat a görgetőkerékkel és a négy gombbal, melyből egy testreszabható. Felejtse el a hagyományos egerek zavaró kábelét, és élvezze az apró USB-adóvevő előnyeit, amely a számítógéptől akár 10 méterről is lehetővé teszi a görgetést, a rámutatást és a kattintást. Amikor végzett, csak hajtsa laposra az egeret, majd csúsztassa be a zsebébe vagy a táskájába, akár egy mobiltelefont.

Ez a termékünk az Egerek termékcsoportba tartozik!

14.990 Ft

Acer Vezeték nélküli egér O50 Wireless Optical Mouse - Fekete - Egerek

Acer Vezeték nélküli egér O50 Wireless Optical Mouse - Fekete
Az Acer Wireless Optical Mouse ideális kiegészítője lehet az Acer Aspire lapotpoknak. Könnyű használhatósággal és kellemes ergonómikus kialakítással rendelkezik. A micro vevőegység elrejthető az egér belsejében, vagy akár a készüléke USB portjában is maradhat - szállítása így könnyen és egyszerűen megoldható a kisméretű notebookja mellett.

Ez a termékünk az Egerek termékcsoportba tartozik!

4.990 Ft

Modecom MC-M4 vezetékes optikai USB egér - Egerek

Modecom MC-M4 vezetékes optikai USB egér
Elfelejtheti a bonyolult ujjmozdulatokat az érintőpad korlátozott méretű felületén.

A Modecom MC-M4 egér lehetővé teszi a hordozható számítógép természetes és egyszerű vezérlését – precíz és finom mozgáskövetést, könnyű szövegkijelölést, valamint egyszerű görgetést kínál.

Ez a termékünk az Egerek termékcsoportba tartozik!

1.490 Ft

Microsoft Wireless Mobile 1850 Vezeték Nélküli Optikai egér Piros - Egerek

Microsoft Wireless Mobile 1850 Vezeték Nélküli Optikai egér Piros
A Wireless Mobile Mouse 1850 az utazó életformára készült: vezeték nélküli kötetlenséget biztosít, adóvevője magában az egérben tárolható, így nagyfokú mobilitást tesz lehetővé. Mindkét kézzel jól használható, görgetőkereke megkönnyíti a navigációt, tehát ez az egér ideálisan szolgálja a korszerű, mobil életformát.

Ez a termékünk az Egerek termékcsoportba tartozik!

5.290 Ft