Ár: rendezem ár szerint növekvő sorrendben rendezem ár szerint csökkenő sorrendben Népszerű: rendezem népszerűség szerint

Egerek

Modecom MC-M4 vezetékes optikai USB egér - Egerek

Modecom MC-M4 vezetékes optikai USB egér
Elfelejtheti a bonyolult ujjmozdulatokat az érintőpad korlátozott méretű felületén.

A Modecom MC-M4 egér lehetővé teszi a hordozható számítógép természetes és egyszerű vezérlését – precíz és finom mozgáskövetést, könnyű szövegkijelölést, valamint egyszerű görgetést kínál.

Ez a termékünk az Egerek termékcsoportba tartozik!

1.490 Ft

MOU GENIUS Traveller 6000Z WLESS fekete egér - Egerek

MOU GENIUS Traveller 6000Z WLESS fekete egér
A 2,4 GHz-es rádiófrekvencia minimalizálja az interferenciát, miközben Ön élvezheti a vezeték nélküli szabadság kényelmét. Nincs szükség illesztőprogramra. A nagy teljesítményű 1000 dpi optikai motor kiváló kurzorvezérlést biztosít.

Ez a termékünk az Egerek termékcsoportba tartozik!

2.991 Ft

Microsoft Mobile Mouse 3500 - BlueTrack™ - Limited Edition Artist Series - Koivo Vezeték nélküli egér - Egerek

Microsoft Mobile Mouse 3500 - BlueTrack™ - Limited Edition Artist Series - Koivo Vezeték nélküli egér
Válassza a stílusához illő művészi kivitelt. A Microsoft és a világ különböző részein dolgozó neves művészek közösen készítették ezeket a páratlan egereket.

Akár 5 méterre is elmehet a számítógéptől, és még mindig megbízhatóan vezérelheti vezeték nélkül. Amikor ideje csomagolni, ne feledkezzen meg a szinte észrevehetetlenül kicsi adóvevőről sem! Benne hagyhatja a számítógép USB-portjában, de az egér alsó részében is elhelyezheti, ha útra kel. Akár 8 hónapig is használhatja az egeret elemcsere nélkül, a kényelmes ki-be kapcsolóval pedig energiát takaríthat meg.

A BlueTrack Technology használó egerek teljesítménye felülmúlja lézeres és optikai társaikét, kivételes követési pontosságot tesz lehetővé. Szinte bármilyen felületen használhatók, akár egy kempingasztalon, nappalija padlóján, egy várótermi szék karfáján vagy éppen saját nadrágszárán is dolgozhat. A titok az egér aljából sugárzó kék fény fénysugarának átmérője négyszerese az átlagos lézeres egerek lézersugaráénak, így szinte mindenhol precíz görgetést, rámutatást és kattintást tesz lehetővé.

Ez a termékünk az Egerek termékcsoportba tartozik!

8.990 Ft

ACME textil egérpad Fekete - Egerek

ACME textil egérpad Fekete
- 225 x 4 x 252 mm méretű egérpad
- csúszásgátló alsó bevonattal
- optikai és lézer egerek alá

Ez a termékünk az Egerek termékcsoportba tartozik!

900 Ft

Microsoft Mobile Mouse 3500 - BlueTrack™ - Vezeték nélküli egér Fekete - Egerek

Microsoft Mobile Mouse 3500 - BlueTrack™ - Vezeték nélküli egér Fekete
Tetszeni fog Önnek ez a vezeték nélküli optikai egér: ahogy illik a kezébe és a mobil életstílusához A Microsoft BlueTrack Technology révén szinte bárhol használhatja ezt az egeret, akár a szőnyegen vagy egy durva megmunkálású kerti padon is. 1 Amikor ideje csomagolni, ne feledkezzen meg a szinte észrevehetetlenül kicsi adóvevőről sem! Benne hagyhatja a számítógép USB-portjában, de az egér alsó részében is elhelyezheti, ha útra kel. Az egér akár nyolc hónapig is működik egyetlen elemmel, a töltöttségjelző pedig figyelmeztet, ha közeleg az elemcsere ideje.

Ez a termékünk az Egerek termékcsoportba tartozik!

7.990 Ft