Magyarország acer márkaboltjai
Budapesten és Miskolcon
BELÉPÉS
Belépés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Ár: rendezem ár szerint növekvő sorrendben rendezem ár szerint csökkenő sorrendben

Acer laptop

Acer Aspire VN7-791G-555U - Fekete - Matt kijelző! - Most 3 év garanciával! - Acer laptop

Acer Aspire VN7-791G-555U - Fekete - Matt kijelző! - Most 3 év garanciával!
Alapadatok:
17,3"-os FullHD LED / Intel® Core™ i5-4210H / 8GB DDR3 / 1TB HDD / NVIDIA® GeForce® GTX 950M 4GB

Páratlan teljesítmény és stílus jellemzi az Aspire VN7 Nitro sorozatot.

A készülékház masszív, ugyanakkor ultra vékony kialakítású, amely egy selymes tapintású bevonatot és sejtelmes, piros színű billentyűzet megvilágítást kapott. Ehhez hozzájön még a fedlap függőlegesen textúrázott mintázata, amely igazán letisztult, prémium megjelenést kölcsönöz a notebooknak, amely a gamer szférában illetve az üzleti életben is egyformán stílusos megjelenést biztosít.

A Nitro sorozat gépeit egytől egyig komoly teljesítményű, akár felsőkategóriás, négymagos Intel® Core™ processzorok és NVIDIA® GeForce® GTX videó kártyák hajtják, hogy mindig gördülékeny teljesítményt nyújtsanak professzionális munkához, valamint kirobbanó energiát a legkomolyabb grafikával rendelkező játékokhoz. Ehhez hozzájön még az 1 TB háttértár és akár villámgyors SSD meghajtó is, mely biztosítja, hogy a rendszer mindig ugrásra készen álljon.

A tökéletes képi megjelenítésért Full HD illetve 4K UltraHD felbontású, IPS kijelzők felelnek, míg a páratlan hangzásról egy négy hangszórós, Dolby Home Theater® hangrendszer gondoskodik.

A nagy teljesítményhez természetesen megfelelő hűtőrendszer párosul. A Coolboost technológia mindig az igénybevételnek megfelelően, akár pillanatok alatt magasabb fokozatra kapcsol, míg az Acer Dustdefender a ventilátor forgásirány megváltozatásával segít a készülékben lerakódott port kitakarítani.

Professzionális felhasználás, komoly játék teljesítmény? Az Aspire V Nitro sorozat erre hivatott.

Felsőkategóriás teljesítmény, stílusos megjelenéssel párosítva, egyedülálló, 3 év garanciával.

Ez a termékünk az Acer laptop termékcsoportba tartozik!

275.494 Ft helyett 259.900 Ft

Acer Predator G9-791-747Q - Fekete - Matt kijelző - Ultimate Gamer - Acer laptop

Acer Predator G9-791-747Q - Fekete - Matt kijelző - Ultimate Gamer
Alapadatok:
17.3" UHD 4K 3840x2160 IPS LED / Intel® Core™ i7-6700HQ Quad-Core / 64GB DDR4 / 2x512GB SSD RAID + 2TB HDD / NVIDIA® GeForce® GTX 980M 4GB / Blu-Ray Disk író! / Windows 10 Home 64 bit

Csúcsteljesítmény és stílus jellemzi a Predator G9 sorozatot.

A készülékház masszív, nem éppen vékony kialakítású, de a készülékház mögött rejtőző fenevadnak, kell is a megfelelő hűtés. Piros és kék színű billentyűzet megvilágítást kapott, a jobb elkülönítés végett. Ehhez hozzájön még a fedlap amely rendkívül jól tükrözi, hogy egy nem mindennapi géppel van dolgunk, továbbá prémium megjelenést kölcsönöz a notebooknak, amely a gamer szférában illetve az üzleti életben is egyformán stílusos megjelenést biztosít.

A Predator sorozat gépeit egytől egyig csúcsteljesítményű, felsőkategóriás, négymagos Intel® Core™ processzorok és NVIDIA® GeForce® GTX videó kártyák hajtják, hogy mindig gördülékeny teljesítményt nyújtsanak professzionális munkához, valamint kirobbanó energiát a legkomolyabb grafikával rendelkező játékokhoz. Ehhez hozzájön még a nagyméretű háttértár és a villámgyors SSD meghajtó is, akár RAID-be kötve, mely biztosítja, hogy a rendszer mindig ugrásra készen álljon.

A tökéletes képi megjelenítésért Full HD illetve 4K UltraHD felbontású, IPS kijelzők felelnek, míg a páratlan hangzásról a 15,6" méretben kettő, a 17,3" esetében négy hangszórós, SoundPound® hangrendszer gondoskodik 1db illetve a nagyobb testvérnél 2db mélysugárzó kíséretében.

A nagy teljesítményhez természetesen megfelelő hűtőrendszer párosul. A FrostCore technológiának, vagyis a hármas ventilátorrendszernek köszönhetően a Predator notebookok hűtése szinte tökéletes, így a gépek csendesen futnak, és hidegek maradnak, mint a jég. Minderről pedig a cserélhető Cooler Master modul gondoskodik, amely az intenzív játék alatt a megfelelő hűtést biztosítja. A Dust Defender® technológia meg a hűtőbordákra lerakodott esetleges szöszök kifújására szolgál, ami a gép bekapcsolásakor fordított írányban kezd el forogni, majd vált át hűtés üzemmódra.

Professzionális felhasználás, komoly játék teljesítmény? Az Predator G9 sorozat erre hivatott. A Gamerek álma!

Felsőkategóriás teljesítmény, stílusos megjelenéssel párosítva, egyedülálló, azoknak akik komolyan gondolják és nem szeretnének kompromisszumokat kötni, 3 év garanciával.

Ez a termékünk az Acer laptop termékcsoportba tartozik!

1.177.778 Ft helyett 1.111.111 Ft

Acer Aspire V3-371-36GD - Fehér - Matt kijelző! - Már 2 év garanciával! - Acer laptop

Acer Aspire V3-371-36GD - Fehér - Matt kijelző! - Már 2 év garanciával!
Alapadatok:
Aspire V13 / 13.3 HD LED / Intel® Core™ i3-4005U / 4GB DDR3 / 500GB HDD / Intel®HD Graphics 4400

Az Aspire V3-371 az igazi útitárs átlag feletti teljesítménnyel, mindezt egy kisméretű, ultra könnyű, prémium készülékházban megalkotva.

Finom textúrájú, nano print technológiával készült alumínium borítású fed lapja kiemelkedő eleganciáról tanúskodik. A gép belsejében a legújabb generációs, felsőkategóriás Intel® Core™ processzorok és Intel®HD sorozatú grafikus kártyák gondoskodnak a kiemelkedő teljesítményről. Konfigurációk széles kínálata érhető el, nagyméretű háttértárral vagy SSD meghajtóval, akár 8 gigabájt memóriával.

Legyen szó munkáról vagy szórakozásról, az Aspire V13 notebook minden téren a maximumot nyújtja. Két hangszórós Dolby® Home Theater hangrendszere, tükröződésmentes HD vagy akár Full HD felbontású kijelzője gondoskodik a páratlan audiovizuális élményről, 8 órás üzemidejű akkumulátora pedig garantálja, hogy a gép akár egész nap a rendelkezésünkre álljon, még út közben is.

Prémium dizájn, könnyű hordozhatóság és lenyűgöző teljesítmény.

Ez a termékünk az Acer laptop termékcsoportba tartozik!

137.694 Ft helyett 129.900 Ft

Acer Aspire V5-573G-34014G1Takk - Fekete - Matt kijelző - Már 2 év garanciával! - Acer laptop

Acer Aspire V5-573G-34014G1Takk - Fekete - Matt kijelző - Már 2 év garanciával!
Alapadatok:
15,6"-os FHD IPS kijelző! / Intel® Core™ i3-4010U / 4GB DDR3 / 1TB HDD / NVIDIA® GeForce® GT 720M 2GB / Windows 8.1

Már ingyenesen frissíthető Windows 10-re!

Lenyűgöző teljesítmény és esztétikum. Az Aspire V5-573 sorozat egy ultra vékony és könnyű kialakítású notebook család. Hűvös elegancia jellemzi, amelyről a szálcsiszolt fed lap és az alumínium borítású belső felület gondoskodik.

Hozzájön még ehhez a gyönyörű szép Full HD IPS matt kijelző, hogy minden alkalmazás és játék tökéletes képet adjon, valamint a négy hangszórós Dolby® hangrendszer gondoskodik arról, hogy tökéletes audiovizuális élményben legyen részünk. A kiváló teljesítményt az Intel® Core™ processzorok és NVIDIA® GeForce® grafikus vezérlők szolgáltatják, amelyek maximálisan megfelelnek bármilyen célú felhasználásra.

Elegáns megjelenés, hordozhatóság, tökéletes minőség és teljesítmény.

Ez a termékünk az Acer laptop termékcsoportba tartozik!

159.900 Ft

Acer Aspire E5-471-34FV - Fehér - Már 2 év garanciával! - Acer laptop

Acer Aspire  E5-471-34FV - Fehér - Már 2 év garanciával!
Alapadatok:
Aspire E14 / 14"-os HD LED / Intel® Core™ i3-4005U / 4GB DDR3 / 500GB HDD / Intel®HD Graphics 4400

Az Aspire E5-471 kiváló teljesítményével, szórakoztatási képességeivel, kommunikációs eszközeivel és stílusos megjelenésével azoknak a technológiát kedvelő és értő felhasználóknak készült, akik minden nap meg akarják élni a nagyfelbontású hang és látvány élményét.
A legújabb generációs Intel® processzor család az Intel HD grafikus kártyával kiváló többfeladatú működést garantál rengeteg alkalmazás, zene, játék, internetes videó, filmek és sok minden más esetére.

Ez a termékünk az Acer laptop termékcsoportba tartozik!

105.894 Ft helyett 99.900 Ft