Magyarország acer márkaboltjai
Budapesten és Miskolcon
BELÉPÉS
Belépés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Acer projektor

Összes Acer projektor
Ajánlott kategóriák Szűkíts a felhasználás módja szerint!
Natív Felbontás Képarány
Ár
Fényerő (Ln)
Kontraszt
Extrák
Lámpa életartama (üzemóra)
44 projektort találtam
Ár: rendezem ár szerint növekvő sorrendben rendezem ár szerint csökkenő sorrendben

Acer projektor

Acer X112H projektor - Acer projektor

Acer X112H projektor
Az Acer X112H projektor ultra-könnyű és hihetetlenül kényelmes, könnyedén hordozható igazi 3D élmény visszadására is képes projektor.

Ez a termékünk az Acer projektor termékcsoportba tartozik!

99.629 Ft helyett 93.989 Ft

Acer C205 Projektor - Acer projektor

Acer C205 Projektor
Az Acer C205 LED projektor ultra-könnyű és hihetetlenül kényelmes, könnyedén elfér egy zsebben is. Vigye magával egy USB meghajtó, vagy microSD™ kártya társaságában és máris prezentálhat bárhol, PC nélkül is akár. A 2 órás üzemidejű akkumulátor rengeteg időt biztosít Önnek, hogy videókat, fényképeket vagy különböző formátumú üzleti prezentációkat vetítsen, továbbá egy mini HDMI® csatlakozó tesz lehetővé egyszerű csatlakozást a HD perifériákkal.

Ez a termékünk az Acer projektor termékcsoportba tartozik!

90.090 Ft helyett 84.990 Ft

Acer C120 projektor - Acer projektor

Acer C120 projektor
Az Acer C120 LED pico projektor ultra-könnyű és hihetetlenül kényelmes, könnyedén elfér egy zsebben is. Vigye magával egy USB meghajtó, vagy microSD™ kártya társaságában és máris prezentálhat bárhol, PC nélkül is akár. A 2 órás üzemidejű opcionális akkumulátor rengeteg időt biztosít Önnek, hogy videókat, fényképeket vagy különböző formátumú üzleti prezentációkat vetítsen, továbbá egy mini HDMI® csatlakozó tesz lehetővé egyszerű csatlakozást a HD perifériákkal.

Ez a termékünk az Acer projektor termékcsoportba tartozik!

78.429 Ft helyett 73.989 Ft

Acer X113H Projektor - Acer projektor

Acer X113H Projektor
Az X113 SVGA felbontása éles, pontos részleteket ad vissza. Az Acer ColorBoost II+ technológia, a 2800 ANSI Lumen-es fényerő és a 13000:1 kontrasztarány által a színek élénkek és természetesek lesznek. A ColorSafe technológia pedig megelőzi a szín-romlást, így megőrzi a képek integritását még a projektor hosszú használata során is.

Ez a termékünk az Acer projektor termékcsoportba tartozik!

96.386 Ft

Acer K132 Projektor - Acer projektor

Acer K132 Projektor
A zsebnyi méretű Acer K132 praktikus, kis méretű projektor, mely 300 lumenes fényerőt kínál. Olyan felhasználói felületet kapott, mely gazdag média funkcionalitást tartalmaz és könnyedén beállítható különböző környezetek számára. Továbbá az Acer K130 higany-mentes LED fényforrást használ, így biztosítja, hogy a lámpa élettartama hosszabb lesz, miközben a környezetet is óvja.

Ez a termékünk az Acer projektor termékcsoportba tartozik!

137.790 Ft helyett 129.990 Ft