Fiók
Belépés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Népszerű: rendezem népszerűség szerint Név: rendezem név szerint növekvő sorrendben rendezem név szerint csökkenő sorrendben Ár: rendezem ár szerint növekvő sorrendben rendezem ár szerint csökkenő sorrendben

acer projektor

acer C120 mini projektor - acer projektor

acer C120 mini projektor
Az Acer C120 LED pico projektor ultra-könnyű és hihetetlenül kényelmes, könnyedén elfér egy zsebben is. Vigye magával egy USB meghajtó, vagy microSD™ kártya társaságában és máris prezentálhat bárhol, PC nélkül is akár. A 2 órás üzemidejű opcionális akkumulátor rengeteg időt biztosít Önnek, hogy videókat, fényképeket vagy különböző formátumú üzleti prezentációkat vetítsen, továbbá egy mini HDMI® csatlakozó tesz lehetővé egyszerű csatlakozást a HD perifériákkal.

Ez a termékünk az acer projektor termékcsoportba tartozik!

70.543 Ft

acer P1340W DLP 3D projektor - acer projektor

acer P1340W DLP 3D projektor
A DLP® 3D ready Acer P1340W projektor lélegzetelállító látványt vetít, így a kisvállalati és tantermi prezentációk igazán felejthetetlenek lesznek. Kényelmes segédprogramok jóvoltából ezeket a projektorokat könnyű beüzemelni, míg a fejlett energiagazdálkodási megoldások megőrzik az energiát és a Föld erőforrásait.

Ez a termékünk az acer projektor termékcsoportba tartozik!

135.484 Ft

acer Projektor P5307WB - acer projektor

acer Projektor P5307WB
Az Acer P5307 professzionális projektor elsőrangú színteljesítményt nyújt még olyan nagyméretű helyszíneken is, ahol a környezeti fény viszonylag erős. Hasznos installációs segédletek egyszerűsítik le a beállítást, és az energiagazdálkodási megoldások jelentős megtakarításokat hoznak, miközben a Föld erőforrásait is kímélik. Ezen felül ezek a projektorok DLP® 3D előkészítéssel rendelkeznek, mely segítségével lélegzetelállítóan élethű látványban lehet részünk, igazi mélységben.

Ez a termékünk az acer projektor termékcsoportba tartozik!

248.565 Ft

acer Projektor P1163 - acer projektor

acer Projektor P1163
Akár üzleti prezentációt, akár akadémiai előadást vagy fényképeket vetít, szórakoztassa közönségét látványos 3D funkciókkal. A fejlett Acer technológiáknak köszönhetően a színek egyensúlyban maradnak, a képek pedig pontosan jelennek meg. A kivételes felbontás és a nagy fényerő következtében minden kép éles és valósághű.

Ez a termékünk az acer projektor termékcsoportba tartozik!

93.212 Ft

acer P1341W DLP 3D projektor - acer projektor

acer P1341W DLP 3D projektor
A DLP® 3D ready Acer P1341W projektor lélegzetelállító látványt vetít, így a kisvállalati és tantermi prezentációk igazán felejthetetlenek lesznek. Kényelmes segédprogramok jóvoltából ezeket a projektorokat könnyű beüzemelni, míg a fejlett energiagazdálkodási megoldások megőrzik az energiát és a Föld erőforrásait.

Ez a termékünk az acer projektor termékcsoportba tartozik!

139.485 Ft

acer szponzoráció

Az acer események, csapatok kiemelt támogatója

acer webshop kiemelt partnerek