BELÉPÉS
Belépés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Magyarország acer márkaboltjai
Budapesten és Miskolcon

Adventi nyereményjáték

Nyerd meg a hetente kisorsolásra kerülő Acer okostelefonok egyikét.
Részletek
Ár: rendezem ár szerint növekvő sorrendben rendezem ár szerint csökkenő sorrendben

Acer monitor

Acer K202HQLB Monitor 19.5" - Acer monitor

Acer  K202HQLB Monitor 19.5"
A 19,5" szélesképernyős Acer K202 kereskedelmi monitor az energikus technológiák, a professzionális tervezés és az érzékeny megfizethetőség ideális elegyét képviseli annak érdekében, hogy megbízható teljesítményt és kényelmes, termelékeny monitor használatot nyújtson. A keskeny profil és az üvegszerű keret olyan divatos külsőt kölcsönöz, mely minden munka-környezet előnyére válik, míg a környezetvédelmet szolgáló technológiák energiát takarítanak meg, csökkentik a költségeket és megkímélik a Föld erőforrásait.

Ez a termékünk az Acer monitor termékcsoportba tartozik!

23.744 Ft helyett 22.399 Ft

Acer K272HULbmiidp Monitor 27" - Acer monitor

Acer  K272HULbmiidp Monitor 27"
A 27" szélesképernyős Acer K272HUL kereskedelmi monitor az energikus technológiák, a professzionális tervezés és az érzékeny megfizethetőség ideális elegyét képviseli annak érdekében, hogy megbízható teljesítményt és kényelmes, termelékeny monitor használatot nyújtson. A keskeny profil és az üvegszerű keret olyan divatos külsőt kölcsönöz, mely minden munka-környezet előnyére válik, míg a környezetvédelmet szolgáló technológiák energiát takarítanak meg, csökkentik a költségeket és megkímélik a Föld erőforrásait.

Ez a termékünk az Acer monitor termékcsoportba tartozik!

117.599 Ft

Acer V176Lbmd Monitor 17" - Acer monitor

Acer  V176Lbmd Monitor 17"
A multimédiás V176 egy megbízható kijelző, amely az LCD technológia minden ergonómiai és minőségi előnyével rendelkezik. A vékony és kompakt kivitelű kijelzővel modern munkahelyet hozhat létre, vagy a szórakozás központját alakíthatja ki. A választható multimédiás tulajdonságoknak köszönhetően a V176 kijelző használatával nincs szüksége külön külső hangszórókra számítógépes rendszeréhez.

Ez a termékünk az Acer monitor termékcsoportba tartozik!

31.695 Ft helyett 29.900 Ft

Acer B196L Monitor 19" - Acer monitor

Acer B196L Monitor 19"
A vékony és elegáns kivitelű 19 hüvelykes kijelző a legjobb ár/teljesítmény arányt kínálja a legújabb kijelző technológiák alkalmazásával, mint a rugalmas kontrasztvezérlés, valamint a gyors válaszidő a kifogástalan teljesítmény biztosítására. A B196L hosszas használat mellett is kényelmes megjelenítést biztosít, a szem megerőltetése nélkül.

Ez a termékünk az Acer monitor termékcsoportba tartozik!

50.032 Ft helyett 47.200 Ft

Acer B196Lymdr Monitor 19" - Acer monitor

Acer B196Lymdr Monitor 19"
A vékony és elegáns kivitelű 19 hüvelykes kijelző a legjobb ár/teljesítmény arányt kínálja a legújabb kijelző technológiák alkalmazásával, mint a rugalmas kontrasztvezérlés, valamint a gyors válaszidő a kifogástalan teljesítmény biztosítására. A B196 hosszas használat mellett is kényelmes megjelenítést biztosít, a szem megerőltetése nélkül.

Ez a termékünk az Acer monitor termékcsoportba tartozik!

49.715 Ft helyett 46.900 Ft