BELÉPÉS
Belépés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Magyarország acer márkaboltjai
Budapesten és Miskolcon

Ár: rendezem ár szerint növekvő sorrendben rendezem ár szerint csökkenő sorrendben

Acer monitor

27" Acer érintőképernyős IPS monitor T272HULbmidpcz - Acer monitor

27" Acer érintőképernyős IPS monitor T272HULbmidpcz
Szabaduljon meg a számítógépes egértől és vesse bele magát a munkába. A stabil kiállású T272HUL vékony, letisztult formában áll elénk, számos hasznos funkciója – mint például a magasság-állítási lehetőség – valamint a kényelmet célzó tervezése hasznos elemmé teszi munkakörnyezetünkben vagy a saját szórakoztató központunkban. A képek és a média anyagok életre kelnek az ujjak egyetlen mozdulatára. Az innovatív T272HL könnyen használható és optimalizálja a görgetés sebességét, a keresést és a képek nézegetését.

Ez a termékünk az Acer monitor termékcsoportba tartozik!

233.094 Ft helyett 219.900 Ft

20" Acer Monitor V206HQlab - Acer monitor

20" Acer Monitor V206HQlab
A V206H egy megbízható, 16:9 formátumú kijelző, amely otthonában a kiváló teljesítmény és a technikai tulajdonságok tökéletes egyensúlyát nyújtja. 6%-kal nagyobb látható felületet kínál, mint a hagyományos 20” szélesképernyő 16:9 képaránnyal, és nagyobb méretben jelenítheti meg a Windows által tökéletesített média anyagait. A sokoldalú, nagyfelbontású kijelző egészséges, 91,8 % képpont/hüvelyk felbontással kényelmes használatot biztosít, a szem megerőltetése nélkül. A V206H egy kitűnő kijelző, amely ragyogó adat- és multimédiás megjelenítést biztosít moziszerű formátummal, a nagyobb felbontás további előnyeit kihasználva.

Ez a termékünk az Acer monitor termékcsoportba tartozik!

26.395 Ft helyett 23.400 Ft

21.5" Acer Monitor S220HQLBBD - Acer monitor

21.5" Acer Monitor S220HQLBBD
A 21,5" szélesképernyős Acer AS220HQLBD kereskedelmi monitor az energikus technológiák, a professzionális tervezés és az érzékeny megfizethetőség ideális elegyét képviseli annak érdekében, hogy megbízható teljesítményt és kényelmes, termelékeny monitor használatot nyújtson. A keskeny profil és az üvegszerű keret olyan divatos külsőt kölcsönöz, mely minden munka-környezet előnyére válik, míg a környezetvédelmet szolgáló technológiák energiát takarítanak meg, csökkentik a költségeket és megkímélik a Föld erőforrásait.

Ez a termékünk az Acer monitor termékcsoportba tartozik!

31.164 Ft helyett 29.400 Ft

24" Acer Monitor V246HLbd LED - Acer monitor

24" Acer Monitor V246HLbd LED
A V246H egy nagyméretű 24” szélesképernyős 16:9 képarányú kijelző, amely otthonában kiváló teljesítményt nyújt és a legújabb, digitális, otthoni multimédiás alkalmazásokhoz és filmekhez készült, teljes nagyfelbontású technikai tulajdonságokkal rendelkezik. A 16:9-es formátumnak köszönhetően a fényképeit, illetve a filmeket egy szélesebb, moziszerű képernyőn nézheti, hogy igazán szenzációs élményben legyen része. A V246H egy teljes nagyfelbontású (HD) kijelző, amely támogatja a legújabb Blu-ray eszközök használatát FHD/HD valós digitális tartalmakhoz, és drámai vizuális hatást nyújt szórakozáshoz és multi-tasking tevékenységhez. A V246H egy kitűnő kijelző, amely ragyogó adat- és multimédiás megjelenítést biztosít moziszerű formátummal, a nagyobb felbontás további előnyeit kihasználva. Ezenkívül, az esztétikailag elragadó formatervezés modern stílust képvisel, így könnyen beilleszthető bármilyen korszerű otthoni, vagy munkakörnyezetbe.

Ez a termékünk az Acer monitor termékcsoportba tartozik!

41.234 Ft helyett 37.900 Ft

21,5" Acer Monitor V226HQLabd - Acer monitor

21,5" Acer Monitor V226HQLabd
A V226 újrafogalmazza a mozizás élményét, teljes nagyfelbontású digitális grafikával a nagyméretű, 21,5" szélesképernyőn. Az Everyday sorozatú monitorok gyönyörűek és értékesek. Rabul ejtő szélesképernyős megjelenítést, és környezettudatos funkciókat biztosítanak, lehetővé téve ezáltal a bámulatos multimédiás tartalmak otthoni, munkahelyi, stúdióbeli vagy iskolai élvezetét.

Ez a termékünk az Acer monitor termékcsoportba tartozik!

33.285 Ft helyett 30.900 Ft